Udstyr

En god oplevelse i festteltet afhænger blandt andet af rette temperaturer. I kølige måneder er det vigtigt at have gode varmekilder og på varme sommerdage kan man afmontere teltduge og nærmest bruge festteltet som en stor baldakin. I forbindelse med teltudlejning, tilbyder vi bla gasvarmeovne med elblæser til de mindre arrangementer og store gasovne og oliefyr til de større arrangementer.

Innerline i festteltet giver et meget eksklusivt indtryk. Man kan vælge lining til både loft og vægge. Og som ekstratilbehør til teltet, kan vi også montere en rigtig dobbeltdør. Vi har lysekroner i forskellige udformninger med lysdæmpere, lyskæder og farvede lyskæder – og skal der rigtig danses igennem har vi et flot parketdansegulv som lægges ovenpå det normale gulv. Det kan du også leje til brug hjemme i stuen, hvis du vil skåne eget gulv, når der bydes op til dans. 

Jukebokse, soundboks eller et godt højtalersæt hjælper med den rette dansestemning. Professionel scene kan lejes i moduler a 1×2 meter og sammensættes efter behov til DJ eller band. Sidst men ikke mindst, kan vi også levere talerstol, rød løber, afspærringsstandere, gulvtæppe, kabeltromle, byggestrøm og generator. Og for en god orden skyld, bør det også nævnes at vi ligger inde med grill, køleskab, parasol, kaffemaskine, champagnebowle og paellapande, bryllupopsats og meget meget mere.

Festogservice

Højvangen 1

3480, Fredensborg

+45 26 25 64 30

Post@festogservice.dk