Serviceudlejning

Et smukt dækket bord med porcelæn i høj kvalitet, flotte glas, fint bestik og komfortable stole er jo bare lækkert, når vi byder vores gæster velkommen. I vores service afdeling finder du både det hele til den fine borddækning, men også fade og alt det tilbehør du står og mangler, om det så er kaffekopper eller ølglas.
– og ydermere tilbyder vi tilbehør som duge, servietter og bordpynt.

I Luksus sortimentet finder du det super fine Spiegelau krystalglas, Schönwald porcelæn og Chippendale bestik – det bedste af det bedste der lige giver det ekstra. I standard sortimentet har vi Princessa eller Pisa langstilkede glas,  champagneglas, champagnebowle, vandglas, drinksglas og ølkrus. Som standard har vi en helt enkelt porcelænserie,  og så har vi skåle og fade – og til kaffen har vi kopper, stempelkander, thermokander og kaffemaskiner.

Alle priser er incl moms, ekskl opvask. Opvask = 1,- kr pr. del

Transport pr. tur indtil 5 km fra Højvangen = 350,- kr. Transportprisen forhøjes med 100,- kr. pr. 5 km.

FESTPAKKER er et meget populært hos vores kunder!

Skal du holde fest hjælper vi med at skræddersy en komplet festpakke som sikrer at i får en fantastisk ramme til jeres fest. Vores festpakker kan indeholde alt fra Pagodetelte,  Panoramatelte, almindelige telte i alle størrelser, borde, stole, lys, varme og vi har 2 veje at gå når det drejer sig om service – Luksus og Standard alt afhængig af jeres ønsker.

 

Festogservice

Højvangen 1

3480, Fredensborg

+45 26 25 64 30

Post@festogservice.dk