Fadøl, slushice & softice

Når du lejer et fadølsanlæg hos os kan vi tilbyde et meget bredt sortiment i fadøl – vi kan skaffe ALLE brands. Vores fadølsanlæg er klar på 15 min og er super nemme at koble til – Det er plug and play – så kan du servere skummende iskoldt fadøl til dine gæster.

Slushicemaskine og saft sikrer forfriskende drinks til dine gæster og skal det hele løftes kan vi tilbyde softicemaskiner og chokoladefontainer, samt popcornmaskine.

Åben fanerne nedenfor og find inspiration til hvad du vil forkæle dine gæster med.

Om vores fadøl

Tjekkisk fadøl: 

Platan pilsner er en original og karakteristisk, tjekkisk pilsnerøl af højeste kvalitet og med en alkohol­procent på 4,8. Let humle og let bitterhed med en ren og klar eftersmag. Platan pilsner nydes til mad, som en kølig forfriskning og til en festlig skål.

Granát classic er en tjekkisk semimørk pilsnertype med en alkoholprocent på 4,5. Granát er mørkere end en almindelig pilsner og en smule sødere, men stadig en let drikkelig classic med et flot skum og et smagsspektrum der går fra karamel over malt med den karateristiske tjekkiske bitterhed.

Démon special er ligesom granaten en semimørk, men har mere karakter, malt og alkohol. Demon nydes af folk der sætter pris på de mørkere øltyper og ales. Den har en alkoholprocent på 5,2. 

Lobkowicz Cerny (tidligere Merlin Tmavy) har fået nyt navn, men er stadig en sort pilsner… en såkaldt schwarzbier. Øllet er kulsort, med klare nyancer af både lakrids og kaffe. Farven er naturligt opnået ved brug af hårdtristet malt. Fås udelukkende på fad.Velen hvedeøl er en noget så sjældent som en tjekkisk hvedeøl. Den overgæret og ufiltreret og har en liflig smag med masser af frugt og en god sødme. Fås udelukkende på fad.

Bryggeriet Skovlyst:

BøgeBryg er en kraftfuld mørk ale. Øllet lager i ca. 3 uger sammen med bøgetræsekstrakt fra Skovens bøgetræer. De er med til at give øllet en smule fadlageret og træagtig aroma. Bøgebryg har endvidere en herlig citrus aroma fra cascade humlen, der giver øllet en god bitterhed.Alkoholstyrke 5.2% 

EgeBryg ravgylden Classic lagerøl med en delikat fadlageret karakter fra de let ristede egespåner vi bruger i brygprocessen. Frisk fylde og bitterhed, samt afdæmpede toner af vanilje og blomster gør denne øl til en helt anderledes Classic. Alkoholstyrke 5.2 % 

Birkebryg er en tjekkisk inspireret pilsner med en flot lys gylden farve eftergæret på birkesirup. Øllet har en fyldig maltkarakter, en blid bitterhed samt en krydret og blomstret humleduft fra den klassiske tjekkiske humle Saaz. Alkoholstyrke 5.0 % 

Nørrebro Bryghus:

New York Lager er en traditionel amerikansk undergæret øltype som er kendt fra før forbudstiden. New York Lager er en kraftig, fyldig og mørkgylden øl på 5,2 % alkohol. Smagsmæssigt har øllen en intens maltkarakter med karamelnoter samt markant bitterhed. Duften er blomsteragtig med et strejf nordamerikansk Cascade humle.

Så har vi selvfølgelig Tuborg, Tuborg Classic, Carlsberg, Carlsberg 1883, Heineken, Grimberger Hoegarden, Kronenbourg 1664 Blanc, Leffe etc.

Om softice

Prøv lækker softice som tilbehør til desserten eller servering i bægre eller vafler med drys. Meget lækkert. Lej en softicemaskine med tilbehør og du er et hit i små og stores hjerter. Vi forhandler produkterne fra Hansens is og økologisk softice vanille, chokolade eller jordbær naturligvis fremstillet på fløde.

Beregn 5 liter softice pr 30-40 person, ved dessert med tilbehør og beregn mere hvis isen serveres uden tilbehør. Isen leveres i 5 liter dunke fra frost og kan ikke returneres.  Alm pastauriseret softice  er også i sortiment og kan leveres retur ved ubrudt emballage. Hav evt et par liter i reserve ved Hansens is som 1. valg.

– Hansens islagkager, isvafler og alm is har vi også i sortiment.

Softicemaskine tilsluttes 230 volt, og skal tilsluttes el, hvor der ikke bruges anden strøm.

Om slushice

Vi udlejer 2 kammer slush-ice maskiner og leverer smagsekstrat i forskellige varianter.

Dine gæster både børn og voksne vil nyde de iskolde drikke. Leje af maskine kr 550,00 og smag til 1 kammer=12 liter kr 70,00,-

Nedenfor er der opskrifter for de voksne:  

Frozen Margarita: Lemon – tequila- triple sec eller contreaux. (1 ½ l. lemon koncentrat + 7 ½ l. vand + 1 ½ tequila + ca. ½ l triple sec eller contreaux) 

Jordbær Margarita: Jordbær – tequila- triple sec eller contreaux. (1 ½ l. jordbærkoncentrat + 7 ½ l. vand +1 ½ tequila+ca. ½ l triple sec eller contreaux) 

Hindbær Daiguiri: Hindbær – gylden rom.(1 ½ l. hindbærkoncentrat + 7 ½ l. vand +2 fl. Gylden rom) 

Filur: Hindbær – gylden rom. (1 ½ l. hindbærkoncentrat + 7 ½ l. vand +2 fl. Gylden rom) 

Froggy: Grenadine – southern comfort.(1½ l. grenadine koncentrat + 7½ l. vand + 2 fl. Southern comfort) 

Blå Isbjørn: Blue-Ice – vodka. (1½ l blå sport koncentrat + 7½ l vand + 2 fl. Vodka) 

Lemon & Gin: Lemon – gin. (1½ l. lemon koncentrat + 7½ l. vand + 2 fl. gin) 

Pineapple malibu: Ananas – malibu rom. (11/2 l. ananaskoncentrat + 71/2 l. vand + 2 fl. Malibu rom) 

Rom & Grandine: Grenadine – Barcardi lemon. (1½ l. grenadine koncentrat + 7½ l. vand + 2 fl. Rom)   

Rom & Cola: Cola – Barcardi rom. (1½ l. Cola koncentrat + 7½ l. vand + 2 fl. Rom)

Om chokoladefontæne

Vi har den professionelle chokoladefontæne, der bare virker, når desserten til festen skal serveres. Forskellige frugter overtrækkes med den smeltede chokolade.

Vi forhandler og anbefaler Vores belgiske chokolade, der tilsættes kakaosmør for at opnå den rette konsistens. 

Chokoladefontænen kan anvendes af op til 70 personer. Mængde af chokolade afhænger af antal personer, men der skal startes med min 3 kg.

 

Festogservice

Højvangen 1

3480, Fredensborg

+45 26 25 64 30

Post@festogservice.dk