Telefon
4848 2106 / 2625 6430

 

 

 

Fadøl og udlejning af fadølsanlæg

 

Alle produkterne kan bestilles i Online bestilling. Udlejning af fadølsanlæg som er luft eller vandkølet til 1 eller flere haner. Engangsglas eller rigtige fadølsglas eller krus. Ubrugte fustager kan returneres. Ved retur af 50% eller mere af bestilte fustager opkræves gebyr kr 50,00 pr fustage incl moms.

 

 

Udvalg af fadøl

 

Forenede bryggerier

Carlsberg - Tuborg - Wibro 

 

Bryggeriet Skovlyst:

BøgeBryg er en kraftfuld mørk ale. Øllet lager i ca. 3 uger sammen med bøgetræsekstrakt fra Skovens bøgetræer. De er med til at give øllet en smule fadlageret og træagtig aroma.

Bøgebryg har endvidere en herlig citrus aroma fra cascade humlen, der giver øllet en god bitterhed.

Alkoholstyrke 5.2%

 

EgeBryg

Ravgylden Classic lagerøl med en delikat fadlageret karakter fra de let ristede egespåner vi bruger i brygprocessen.

Frisk fylde og bitterhed, samt afdæmpede toner af vanilje og blomster gør denne øl til en helt anderledes Classic

Alkoholstyrke 5.2 %

 

Birkebryg er en tjekkisk inspireret pilsner med en flot lys gylden farve eftergæret på birkesirup.

Øllet har en fyldig maltkarakter, en blid bitterhed samt en krydret og blomstret humleduft fra den klassiske tjekkiske humle Saaz.

Alkoholstyrke 5.0 %

 

Nørrebro Bryghus

 

Til brygningen af Nørrebro Bryghus’ Classic benyttes der meget munchner malt. Dette er med til at give øllet en let sødlig og blid ristet smag.

Smagen er rund og let fyldig og har en frisk duft af humle. Denne øl vil passe perfekt til et godt dansk frokostbord. Vi anbefaler særligt at drikke denne øl til retter med kalvekød, svinekød, kylling, og oksekød.

 

Nørrebro pilsen er mere end kraftigt inspireret af den Böhmiske Pilsner tradition. Øllen er brygget på økologisk pilsner malt og Saazer humle. Böhmer Pilsnere er præget af milde maltaromaer med et diskret krydret humleindslag. Smagen er rund og utrolig fyldig dog uden påtrængende bitterhed.

Alkoholprocent: 4,6%

 

Bombay Pale Ale er Nørrebro Bryghus’ fortolkning af alle ale-elskeres favorit – India Pale Ale. Du får her en kraftig øl, brygget på økologisk Pale Ale malt, der giver øllen en dyb og intens maltkarakter.

Du får massere af frugtige ale aromaer, som suppleres med intense indslag af klassiske aromahumler, som først er blevet tilsat efter gæringen. Med Bombay Pale Ale får du en øl med stor fylde, bitterhed og sødme.

Alkoholprocent: 6,5%

 

King’s County Brown Ale er en amerikansk inspireret brown ale, oprindeligt gæstebrygget af Garret Oliver fra Brooklyn Brewery. En kastaniebrun og frugtig ale til den tørre side med smag af nødder, chokolade og tørret frugt. Den er en vidunderlig ledsager til stegt eller grillet kød og mørkt fjerkræ.

Alkoholprocent: 5,5%

 

Ravnsborg Rød får du en variant af de velkendte britiske Amber eller Red Ale. Farven er rødbrun og smagen er både rund, blød og fyldig på samme tid.

Øllet har en tæt maltkarakter samt en frugtrig duft. Smagsmæssigt er øllen præget af frugt med et krydret indslag af Amarillo humle. Bitterheden er blid og Ravnsborg Rød har en cremet fylde.

Alkoholprocent: 5,5%